Welkom met elk merk

voor elke klus bel: 0226-423540

Over ons


Uitgegroeid tot een fullservice bedrijf

Op 1 maart 1998 hebben wij (Mark Kruijer en Bill v/d Stoop) het autobedrijf inclusief tankstation overgenomen van Wout Slijkerman. Onze lang gekoesterde wens werd werkelijkheid en konden we van onze hobby ons werk gaan maken. Na een gedegen opleiding en diverse werkgevers werd het toch tijd om iets voor ons zelf te gaan beginnen.

En wel op een zeer goede locatie met een goedlopend Avia tankstation met zes vulpunten die vierentwintig uur per dag geopend is (behoudens LPG).

Om onze klanten op een professionele manier van dienst te kunnen zijn en te blijven, hebben wij goed geïnvesteerd in kwalitatief goede apparatuur die ons in staat stelt uw auto te kunnen blijven onderhouden en te repareren.


Technische kennis


Om onze technische kennis op peil te houden zorgen wij ervoor dat wij regelmatig de voor ons noodzakelijke bijscholingscursussen volgen. Momenteel hebben wij een team van negen zeer gemotiveerde mensen die dagelijks voor u als klant klaar staan.

Vaak krijgen we de vraag waarom we geen auto’s uit voorraad verkopen, het aanbod op internet is dermate groot dat het voor ons nog niet interessant is. Mocht u bij ons een auto willen aanschaffen dan is dat uiteraard geen probleem. U geeft aan wat u wilt en wij gaan op zoek, of u gaat op zoek en wij kijken of dit een goede deal is.

Uiteraard kunt u ook voor goed advies bij ons terecht, bij grote reparaties is het wel verstandig vooruit te kijken wat het gaat kosten en wat het alternatief is. Kom gewoon even langs of bel.