Welkom met elk merk

voor elke klus bel: 0226-423540

Carwash


Hypermoderne Carwash

Maak nu kennis met onze hypermoderne autowas installatie en 3 volledig uitgeruste wasboxen en voordat u het weet glanst uw auto weer als nieuw!

Het nieuwe carwash-station is alweer een tijdje volop in gebruik en het begint steeds drukker te worden. En dat is begrijpelijk want de wasstraat die het garagebedrijf nu heeft is ultramodern en biedt de nieuwste snufjes op wasgebied. Dit ervaart u wanneer u uit een van de diverse programma's kiest. Deze lopen van een grondige basiswassing tot en met een nabehandeling met osmosewater waardoor uw auto streeploos opdroogt.

De wasboxen zijn
vierentwintig uur per dag geopend en de washal is geopend van 07:00 tot 22:00.

Ruime keuze voor iedereen


Als eerste is er de hypermoderne roll-over wasinstallatie die over het voertuig heen en weer rolt. Dus geen geknoei met een kettingbaan waarbij je op de velgen moet letten.
Daarnaast kunt u gebruik maken van drie wasboxen die 24 uur per dag geopend zijn.

Het bedrijf is blij met de nieuwe wasstraat en is het resultaat van een idee waar de ondernemers al langere tijd mee rond liepen. Maar het verkrijgen van tekeningen en de vergunningen heeft de nodige tijd gekost. Ook de vernieuwing van de provinciale weg heeft hiebij een vertragende rol gespeeld. Maar het bedrijf is erg tevreden dat het project uiteindelijk succesvol is gerealiseerd.


Zeer eenvoudige bediening

Gaat u liever zelf aan de slag? Voor de mensen die de voorkeur geven aan een handmatige wasbeurt voor de auto staat uiteraard onze zelfbedieningswasplaats ter beschikking. Onze zelfbedieningswasstraat is voorzien van een hogedruklans en een schuimlans met borstelkop, waarmee u uw auto grondig kunt reinigen. De zelfbedieningswasplaats bevindt zich naast ons bedrijf. Wij beschikken over 3 ruime wasboxen waarin u uw auto met de nieuwste technieken en de beste producten kunt reinigen op het tijdstip van uw keuze. Dat kan 24 per dag, 7 dagen per week. Door middel van duidelijke instructieborden aan de wand kunt u hierop precies zien in welk programma u zich bevindt.  Een kind kan letterlijk de was doen.